Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Νέα από την ομάδα ανάπτυξης: Ολοκληρώνοντας τα Εκθέματα με τον νέο Διαδραστικό Χάρτη του v-Corfu

Ο Εικονικός Εκθεσιακός Χώρος σχεδιάζεται με στόχο τη γνωριμία και αλληλεπίδραση με μία σειρά από σημεία πολιτιστικού, ιστορικού, αρχιτεκτονικού ή άλλου ενδιαφέροντος της Κέρκυρας, τα οποία ενσωματώνονται ως Εκθέματα με δυνατότητες προβολής υψηλής εμβύθισης. Μάθετε περισσότερα για τα κύρια Eκθέματα μέσα από τον νέο Διαδραστικό Χάρτη του v-Corfu.

Διαδραστικός Χάρτης Σημείων Ενδιαφέροντος (Points of Interest – POI) με τα Εκθέματα του v-Corfu

Πατώντας επάνω στις σχετικές πινέζες μπορεί κανείς να δει το όνομα του POI, πληροφορίες για το Έκθεμα, και σχετικές φωτογραφίες. Για περισσότερη ενημέρωση παρέχεται ο σύνδεσμος που οδηγεί στην αντίστοιχη σελίδα του σημείου στο Ψηφιακό Διαδραστικό Βιβλίο με παραπάνω πληροφορίες και διάδραση με το σημείο.

Πατώντας στο κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία του χάρτη, δίνεται επίσης η δυνατότητα στον επισκέπτη για έξυπνη προβολή και φιλτράρισμα των σημείων βάσει κατηγορίας ή θεματικής.

Ο Χάρτης αναμένεται να φιλοξενήσει παραπάνω POIs καθώς μπαίνουμε στην τελική φάση ανάπτυξης του Εικονικού Εκθεσιακού Χώρου, παρέχοντας δυνατότητα πλήρους διασύνδεσης με το Ψηφιακό Διαδραστικό Βιβλίο και τις υπόλοιπες συλλογές. Μέχρι τότε, δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα του Διαδραστικού Χάρτη, τον οποίο μπορείτε να επισκέπτεστε ήδη εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μετάβαση στο περιεχόμενο