Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βραβείο καλύτερης εργασίας στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (EuroMed 2023-2024) για την εργασία τους «Εναλλακτικές πραγματικότητες και ψηφιακές εφαρμογές για την ανάδειξη αρχιτεκτονικής κληρονομιάς : Η περίπτωση της Κέρκυρας και του έργου V-CORFU»

Βραβείο καλύτερης εργασίας στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (EuroMed 2023-2024) για την εργασία «Εναλλακτικές πραγματικότητες και ψηφιακές εφαρμογές για την ανάδειξη αρχιτεκτονικής κληρονομιάς : Η περίπτωση της Κέρκυρας και του έργου V-CORFU», έλαβε η ομάδα συγγραφής που απαρτίζεται από τον Μεταδιδακτορικό Ερευνητή Αθανάσιο Τσίπη, την Υποψήφια Διδάκτορα Σοφία Φαναριώτη, την Ερευνήτρια Δρ. Αρχαιολόγο Αικατερίνη-Κωνσταντίνα Κοντοπανάγου και τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Έργου v-Corfu Επ. Καθηγητή Βασίλειο Κομιανό.

Η εργασία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, που έλαβε χώρα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, κατά το χρονικό διάστημα 6-9/3/2024 και στο οποίο η παρουσία της ερευνητικής ομάδας του v-Corfu ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, με υποβολή 4 εργασιών. Σημειώνεται πως το Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (EuroMed), έχει θεσμοθετηθεί και διοργανώνεται στην Ελλάδα, κάθε δύο (2) χρόνια, μετά από απόφαση των διοργανωτών Φορέων, που είναι: το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», με έδρα την Ελασσόνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μετάβαση στο περιεχόμενο